Cégbemutató

 

Az 1998-ban alapított EUROCERT Kft a multinacionális tanúsítók mellett az első teljesen magyar tulajdonú tanúsító szervezetként alakult meg.

 

Cégünk a tanúsítás bürokratikus hagyományaival kezdettől fogva szakított, s auditunk az akkreditálási követelmények maximális teljesítése mellett inkább a friss szem előnyeit kihasználva probléma-megoldó, fejlesztő jellegű.

 

Az EUROCERT által végzett gyakorlati fókuszú auditok eredményeképpen ügyfelei versenyképessége, piaci pozíciója növekedhet. Mi őszintén, segítő jelleggel felhívjuk megbízóink figyelmét belső problémáikra, szigorúan elkerülve a „hatósági, bürokratikus” stílust.

 

Az EUROCERT a tanúsítási piacon megbízható, korrekt, rugalmas, a magyar gazdasági értékeket jól ismerő s a nemzetközi tudományos és gyakorlati eredményeket alkalmazó tanúsító cégként partner a tanúsítandó cégek számára céljaik elérésében, fókuszálva a gyakorlati követelményekre, elkerülve a felesleges "papírozást".

 

Cégünk nagy gyakorlatra tett szert a környezetvédelmi, ezen belül különösen a hulladék iparágban, ahol az aktuális napi szakmai problémákat is ismerjük. Hasznosítóknál hulladék státusz vége auditokat és ellenőrzéseket is végzünk.

 

Az ön előnyei, ha minket választ:

 

- rugalmas szolgáltatás a magas szakmai színvonal biztosításával,

- a magyar jogszabályokat, joggyakorlatot maximálisan figyelembe vevő tanúsítás,

- a vállalati gyakorlatot és problémákat ismerő tanúsítás,

- a kis és középvállalatok számára elérhető, megfizethető; a nagy vállalatok számára versenyképes díjú tanúsítás,

- magyar vagy angol nyelven végzett szolgáltatás.

 

 

 

Mindezekhez a "jogosítványunk":